rama-rama

Monday, March 15, 2010

13/3/10 - the gigi senyum photoshoot session

sepetang bergambar dengan kanak-kanak gigi, kakak-kakak gigi, abang-abang gigi, dan adik-adik gigi sangat best..
photoshoot ni sebenarnya untuk dentist malaysian day nanti..so kami dikehendaki memakai baju kebangsaan dengan tema warna-warna malaysia..
the guyz are very segak in baju melayu and the gurls terserlah keayuan dengan berbaju kurung dan kebaya..

we do really enjoy the photoshoot! 
gigi riang!!

 the pinks

 the biru

the junior i'dadi asnan (predentistry) - oh comel lah mereka ni =)

 the gurls 1st year

1st year dentist 

 sweet oh time ni semua orang touching when her bf tibe2 muncul dgn bunga n cake for her birthday..awwwww~

 sweet couple..semoga jodoh berpanjangan sampai syurga

 the super senior (tahun 3 dentist) - ade 3 orang je

 abang dikelilingi gadis2 gigi yang hot huhu

 the whole gigians 
(predentistry - tahun 1 gigi - tahun 2 gigi - tahun 3 gigi)

 tahun 1 gigi yang cun melecun =)





gadis-gadis gigi pingitan weeewiiiitt~
 buat tatapan aunty-aunty yang tengah nak cari menantu hahahaa ;D

banyak lg gambar-gambar menarik dah upload kat fb..hihi..aku sayang kanak2 gigi~!!
semoga kite semua terus sukses ye..

GO GIGI!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...