rama-rama

Saturday, July 24, 2010

balik kampung!

perjalanan jauh tak kurasa
 kerna hatiku melonjak sama
ingin berjumpa sanak saudara
yang selalu bermain di mata
nun menghijau gunung ladang dan rimba
langit nan tinggi bertambah birunya
deru angin turut sama berlagu
semuanya bagaikan turut gembira


ooo balik kampung!!
ooo balik kamping!!
ooo balik kampung!!
hati giraaaaannnggg~!!


hihihi ok dah2 la tuh cempaka. better stop melalak sebelom hujan turun (sekali dengan ribut petir). huhu..


Malaysia, nantikan kepulanganku. Akanku jelajah seluruh pelusuk kota untuk mencari semangat baru (ok ni tipu.tp part nak cari semangat baru tu tak tipu.)


Perasaan sekarang : Masih ada rasa sedih. Tapi dah cool. Kami seramai 20 orang pasti akan terus kuat semangat dan bangkit semula. Dan agak gembira sebab dapat puasa dan beraya dengan keluarga tahun ni insya Allah. Juga excited, insya Allah dapat sambut kelahiran 2 orang anak saudara baru..hihi..(Along dan Angah, nanti Hanan teman korang berpantang ok? saye sangat suke makan makanan orang dalam pantang..hihi..)


Apa2 pun, terima kaseh buat semua yg menitipkan kata2 semangat dan doa..Insya Allah aku takkan pernah putus asa, biiznillah..


Untuk kak Aini Salim, terima kaseh bagi message kat YM :


"Dalam jauh sebuah perjalanan, Allah amanahkan sebuah perjuangan, terimalah ia dengan kekuatan bukan menolak dengan alasan….kadang-kadang sakit yang mendatang, kadang teman tak sehaluan, kadang cemerlang dan gagal dicapai, namun itulah ujian…letakkan harapanmu pada Penciptamu, dan bukan pada ciptaanNya.."



26/7/2010 - 3.05pm(jam egypt) - Cairo ----> Bahrain.
26/7/2010 - 8.30pm(jam bahrain) - Bahrain ----> Kuala Lumpur.
27/7/2010 - 9.25am(jam malaysia) - MALAYSIA!! 

2 comments:

mifh @ Hadi said...

selamat pulang ;)

Hadi said...

Selamat hari raya,maaf zahir btin ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...