rama-rama

Tuesday, September 29, 2009

bayan halah...junior...

dah lame tak menyonteng di sini..dilanda kesibukan..menguruskan bayan halah yang maseh juge belum selesai..since raye keempat ari tuh lagi kami dah berulang alik ke gamaah semata2 mahu meguruskan hal ini...mudah-mudahan esok da siaplah bayan halah kita tu, boleh terus turun cairo gi translate, n scan, email tu my sis...Insya Allah...sabaw jelar ye zumie...dan thanx a lot hana sebab sudi teman kami berulang alik dari asnan ke idarah amah...juge tak terkira berapa kali kita turun naik tangga mencari tuan punya tandatangan...kalau tak kurus jugak tataw la kan? hurmmm..last2 tak dapat jugak siap sebab tiba-tiba kahruba takde...sabar lagilah hanan dan zumie..juge hana yg setia menemani..lagi pun tadi kita tak boleh tunggu sebab ada yang sedang menunggu kita..adik2 C5 dan C6...mereka pelajar baru di sini..dan kami sebagai musyrifah mereka haruslah bertanggungjawab menolong adik2 nie menyesuaikan diri di sini...banyak jugak ujian hari nie..tapi takpe, akhirnya kami pulang dengan senyuman jugak..bak kata Dato' Jamil, semuanya bermula dengan niat...Niat nak tolong adik2..seronok! lusa nanti jumpe mereka lagi, bwk adik2 dentist yg dah sampai ke gamaah, tunjukkan maktabah2, gi wekala, dan kalau sempat Insya Allah petang tu ke souq dirasat..kami merancang, Allah yang tentukan..semoga Allah permudahkan segala urusan kami...

*sorry posting ini borink, tadew ape2 gambar..tapi saye memang sgt penat dan saat ini hanya ingin baring dan pejamkan mata*

ape2 puwn, kami sangat mengalu2kan kedatangan adik2 junior baru mansoura...jgn homesick taw...ape2hal, call saje...Insya Allah kakak2 yg baek hati tu sume akan membantu selagi terdaya..~~

3 comments:

faz said...

salam aidilfitri!
maaf zahir dan batin,,

ikhlas,

cik faz.

~AiNa~ said...

waaa.....nk jmpe junior jgak...=D

white.cempaka said...

faz : slm aidilfitri dan maaf zahir batin juge..ikhlas drpd hanan..

aina : cepatla balik..nnt jumpe ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...